Укргазбанк знизив ставки на житло на первинному і вторинному ринках

Укргазбанк знизив ставки за всіма програмами іпотечного кредитування на первинному і вторинному ринках. Фіксована процентна ставка на весь термін дії договору тепер становить 18,8% в гривні. Термін кредитування - від 1 до 20 років. А за партнерськими програмами Укргазбанку з забудовниками ставка на перший рік кредитування лише від 0,01%

Про це стало відомо з повідомлення пресслужби Укргазбанку.

"Укргазбанк незмінно пропонує найвигідніші для українських сімей умови кредитування на придбання житла завдяки поступовому зменшенню процентних ставок за стандартними програмами іпотечного кредитування, співпраці із забудовниками, встановлення пільгових ставок за партнерськими програмами на первинному ринку нерухомості", - відзначили в банку.

А також повідомили, що сьогодні в Укргазбанку акредитовано понад 20 забудовників і більше 100 об'єктів житлового будівництва в різних регіонах України.

Детальніше з умовами іпотечного кредитування можна ознайомитися за посиланням.

Нагадаємо, 94,94% статутного капіталу Укргазбанку належить державі в особі Міністерства фінансів. З 2015 року Укргазбанк входить до переліку об'єктів державної власності, що мають стратегічне значення для економіки та безпеки держави (постанова №83 Кабінету Міністрів).

Укргазбанк – єдиний державний банк, який входить в ТОП-5 найбільш стійких банків України. Також він став першим українським банком, який отримав перемогу в номінації "Кращий банк з питань сталого фінансування в Центральній і Східній Європі в 2019 році" рейтингу Award for excellence 2019.