Неймовірний камбек: "Ліверпуль" утримав відрив від "Ман Сіті" у чемпіонаті Англії

У 11-му турі чемпіонату Англії "Ліверпуль" на останніх секундах матчу вирвав перемогу в "Астон Вілли" та зберіг відрив у 6 очок від "Манчестер Сіті"

Про це повідомляє Еспресо.TV.

"Ліверпуль" у гостьовій грі з "Астон Віллою" був близький до поразки. Автором першого голу став півзахисник бірмінгемців Махмуд Хассан, який відправив м'яч у ворота суперника на 21-й хвилині. Захисник "Ліверпуля" Ендрю Робертсон зрівняв рахунок на 87-й хвилині. У доданий арбітром час відзначився Садіо Мане, який приніс команді Юргена Клоппа перемогу 2:1.

"Манчестер Сіті" у домашньому матчі проти "Саутгемпотона" також довелося відіграватися. На 13-й хвилині "святих" вивів вперед Джеймс Ворд-Праус. "Ман Сіті" зміг відігратися на 70-й хвилині - результативний удар на рахунку Серхіо Агуеро. Переможний м'яч на 87-й хвилині провів захисник господарів Кайл Вокер.

"Ліверпуль" набрав 31 очок та втримав перевагу в 6 пунктів над найближчим переслідувачем – "Манчестер Сіті". "Астон Вілла" має 11 балів та йде у чемпіонаті Англії 16-ю. У "Саутгемптона" 8 очок та 18-те місце.

Чемпіонат Англії

11-й тур

2 листопада   

"Астон Вілла" – "Ліверпуль" 1:2

Голи: Хассан, 21 – Робертсон, 87, Мане, 90+4


"Манчестер Сіті" – "Сутгемптон" 2:1

Голи: Агуеро, 70, Вокер, 86 – Ворд-Праус, 13