У Москві розстріляли високопоставленого силовика. Відео

У Москві вбили керівника центру протидії екстремізму МВС Інгушетії Ібрагіма Ельджаркієва

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Стрілянина сталася на вулиці Академіка Анохіна. Були поранені двоє людей, обоє вони мертві. Окрім Ельджаркієва загинув його молодший брат.

За інформацією джерела, в розпорядженні слідства є запис з камери відеоспостереження, встановленої над входом в під'їзд, навпроти якого було скоєно подвійне вбивство. На зйомці з камери видно, що вбивця прийшов пішки, пройшов наскрізь через прохідний двір, зробив кілька пострілів в напрямку жертв, а потім контрольні постріли в голову. Зловмисник, який був одягнений у червону куртку з чорними смужками по боках, темні штани і шапку, бігом покинув місце злочину.

Знаряддя вбивства поки знайти не вдалося. Імовірно вбивця стріляв з пістолета Макарова. На місці знайдені гільзи від патронів калібру 9 мм.

Розшукується автомобіль BMW, на якому імовірно зник злочинець.

У січні 2019 року на Ельджаркієва вже було скоєно замах. Коли він на автомобілі повертався з Чечні до Інгушетії, його машину обстріляли з автоматів. В результаті важкі поранення отримали троє поліцейських, які їхали в авто разом з Ельджаркієвим, сам він не постраждав.

Відео 18+