Журналісти "Схем" заявили про нові погрози з боку Портнова

Журналісти програми "Схеми" заявили про нові погрози на свою адресу з боку ексзаступника голови Адміністрації президента Віктора Януковича Андрія Портнова

Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Портнов пригрозив всій редакції програми журналістських розслідувань "Схеми" публікацією їхньої детальної особистої та персональної інформації, а також аналізом приватного життя і ненав'язливим супроводом в темний час доби.

Так Портнов відреагував на заяву журналістів про тиск з його боку через оприлюднення ним раніше персональних даних одного з членів знімальної групи, яка готує розслідування щодо впливу та зв’язків колишнього посадовця з новою українською владою.

"Будемо йти назустріч побоюванням і тепер публікувати дані про всі їхні автомобілі, персональні дані причетних співробітників одіозного ЗМІ, місця їхнього проживання, біографії, паспортні дані та інші реквізити до десятого коліна", – написав Портнов у своєму телеграмканалі.

Портнов також не виключив можливого стеження за членами редакції "Схем".

"Думаю, буде не зайвою і періодична показова прогулянка з біноклем біля місця проживання, аналіз приватного життя і ненав'язливий супровід в темний час доби в автомобілі з опущеними козирками і затемненим склом", – написав Портнов.