Трамп намагався отримати доступ до викраденого електронного листування Клінтон

Під час президентських виборів у США у 2016 році Дональд Трамп намагався отримати доступ до викраденого електронного листування своєї конкурентки – Гілларі Клінтон

Про це повідомляє CNN, який отримав дозвіл від Міністерства юстиції США на доступ до документів, які стосуються розслідування можливих зв'язків Трампа з Росією.

CNN та новинний сайт BuzzFeed змогли через суд домогтися від Міністерства юстиції США публікації матеріалів спецпрокурора Роберта Мюллера.

Перша частина документів включає в себе майже 300 сторінок матеріалів, зібраних командою Мюллера в рамках розслідування про можливу змову між Росією і передвиборчим штабом Трампа.

Зокрема, серед опублікованих документів є розшифровка розмов агентів ФБР з колишнім заступником голови передвиборчого штабу Трампа - Ріком Гейтсом. Як випливає з матеріалів, Гейтс був присутній при розмові, коли Трамп зажадав "дістати електронні листи", які, як з'ясували американські спецслужби, були вкрадені росіянами.

Ексрадник президента США з безпеки Майкл Флінн, за словами Гейтса, сказав, що він може використати свої розвідувальні джерела для отримання листів.