"Шахтар" у шаленому матчі вирвав нічию в загребського "Динамо"

У матчі 4-го туру групового раунду Ліги чемпіонів донецький "Шахтар" вирвав нічию у загребського "Динамо" забивши два м'ячі у компенсований час

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Донецький "Шахтар" активно розпочав матч, не зважаючи на статус гостя, українці сміливо бігли в атаку. То ж гол не примусив себе довго чекати, на 13-й хвилині центральний півзахисник Алан Патрік вдало відгукнувся на передачу Жуніора Мораеса і пробив голкіпера загребського "Динамо" - 1:0.

Однак господарі швидко відповіли своїм реалізованим моментом. Вже на 25-й хвилині Бруно Петкович отримав передачу від Кевіна Теофіль-Катріна, і у дуелі проти Андрія Пятова, виявися сильнішим за голкіпером - 1:1.

У середині другого тайму суперники обмінялись червоними картками, спершу вилучення отримав хавбек Нікола Мора, а за декілька хвилин з поля видалили і вінгера "Шахтаря" Марлоса.

При рівних умовах "Шахтар" не зміг втримати нічию, і пропустив два м'ячі під завісу матчу. На 83-й Лука Авінусец від і 89-й гол забив Аріян Адемі.

Вже у компенсований час відставання зменшив Жуніор Мораес, на 93-й хвилині забивши красивий гол. І розпочав "камбек" команди.

На 97-й хвилині матчу "Шахтар" реалізував пенальті, відповідальність на себе взяв бразилець Тете, красиво і холоднокровно перевівши м'яч у сітку воріт

Ліга чемпіонів

Груповий раунд. 4-й тур

Група C

"Динамо" (Хорватія) - "Шахтар" (Україна) 3:3

Голи: Петкович, 25, Авінчусец, 82, Адемі, 89 - Алан Патрік, 13, Мораес, 90+3, Тете, 90+7 (пен)

"Динамо" - Ліваковіч, Стояновіч (Іванушец, 72), Періч, Ділавер, Леовац, Адемі, Ольмо, Оршіч (Джиро, 77), Моро, Теофіль-Катрін, Петкович.

"Шахтар" - П'ятов, Кривцов, Ісмаїлі, Матвієнко (Дентіньо, 86), Додо, Коваленко, Марлос, Степаненко, Алан Патрік (Тете, 84), Тайсон, Мораес.

Попередження: Ділавер (34), Моро (41), Марлос (73).

Вилучення: Моро, 74, Марлос, 79.