Підрив авто на Брест-Литовському: у машині був бізнесмен Ігор Сало, - джерела

За даними Еспресо.TV, у автівці, в яку увечері в столиці кинули вибухівку, знаходився Ігор Сало

Поінформовані джерела Еспресо.TV стверджують, що жертвою вибуху на Брест-Литовському шосе у Києві, мав стати бізнесмен Ігор Сало. Саме на нього начебто і було вчинено замах.  

Як повідомляли "Вартові Еспресо", увечері, 6 листопада, унаслідок вибуху на Брест-Литовському шосе в Києві загинув водій автомобіля Mercedes-Benz, двоє пасажирів зазнали поранень.

Крім того, пошкоджено транспортний засіб, який у момент вибуху перебував неподалік.

Повідомлення про вибух поліцейські отримали близько 21:40. На місці події працюють представники Нацполіції, слідчо-оперативна група поліції Києва, криміналістична лабораторія, рятувальники та вибухотехніки. Встановлюються дані загиблого та постраждалих, вирішується питання щодо правової кваліфікації події.

Нагадаємо, за словами свідків, Mercedes-Benz чорного кольору стояв на повороті в напрямку села Чайки, коли до машини під'їхав мотоцикліст, кинув у автомобіль вибуховий пристрій і поїхав геть. Вибуховою хвилею у машини занесло дах.

Через пошкоджені вибухом автомобілі та велике скупчення машин оперативних служб залишилася вільною лише одну смуга руху на виїзд з Києва, тому утворився величезний затор.

У Києві введено план "Перехоплення" з розшуку та затримання мотоцикла BMW з кофром, на якому байкер, одягнений у чорний одяг, поїхав з місця злочину.