Промоутер пояснив, чому Альварес кращий за Ломаченка та Усика

Британський промоутер Едді Хірн заявив, що мексиканський боксер Сауль Альварес заслуговує на лідерство у рейтингу найкращих боксерів світу

Про це повідомляє BoxingNews24.

За словами Едді Хірна, який є промоутером Олександра Усика, саме Сауль "Канело" Альварес повинен очолити рейтинг найкращих боксерів світу, незалежно від вагової категорії, оскільки піднявся на дві ваги та здобув впевнену перемогу над росіянином Сергієм Ковальовим у бою за титул чемпіона світу WBO (Всесвітньої боксерської організації) у напівважкій вазі (до 79,4 кг).

"Альварес піднявся у вазі і нокаутував більшого хлопця. Це вражає. На вершині pound-for-pound постійно відбуваються зміни. За лідерство борються Ломаченко, Усик і Канело. Я думаю, що після цього бою Альварес заслужив звання першого номера. Він чемпіон світу в чотирьох вагових категоріях", - сказав Хірн.

Наразі лідером рейтингу журналу The Ring є чемпіона світу у легкій вазі (до 61,2 кг) за версіями WBO (Всесвітньої боксерської організації), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та WBC (Всесвітньої боксерської ради) Василь Ломаченко.