Венгер став головним претендентом на посаду тренера "Баварії"

Славетний французький тренер Арсен Венгер близький до того, щоб очолити німецький футбольний клуб "Баварія"

Про це повідомляє Bild.

За даними видання, екстренер "Гоффенгайма" та "Лейпцига" німець Ральф Рангнік, який зараз працює в спортивному департаменті Red Bull, відмовився від переговорів з мюнхенцями. Після цього головним претендентом на посаду головного тренера "Баварії" став француз Арсен Венгер.

"Ральф Рангнік недоступний. Ми не вважаємо, що те, що привносить Ральф Рангнік, наразі потрібно "Баварії". І саме тому немає сенсу вести конкретні переговори", - сказав агент Марк Косіцкі.

Тепер головний фаворит на посаду тренера "Баварії" - Арсен Венгер. Раніше повідомлялося, що Венгера розглядають в якості тимчасового кандидата, якого можуть запросити до кінця нинішнього сезону.

70-річний Арсен Венгер очолював англійський "Арсенал" з 1996 до 2018 року. Француз тричі у 1998, 2002 та 2004 приводив "Арсенал" до чемпіонства у прем’єр-лізі. Під його керівництвом лондонці сім разів здобували Кубок Англії та сім разів ставали володарями Суперкубку країни.

Також Венгер тренував японську "Нагойю", французькі "Канн", "Нансі" та "Монако", з яким у 1988 році виграв чемпіонат Франції.