Засновник Pizza Veterano АТОвець Остальцев заявив про обшуки

Засновник Veterano Group Леонід Остальцев заявив про те, що в піцерії Veterano Pizza на Софіївській, 8 у центрі Києва стався обшук

Про це він написав у пості на своїй сторінці в соцмережі Facebook у вівторок увечері.

"Неприємно про це говорити, але краще я розкажу, ніж хтось перекрутить. Записую це відео, виключно для того, щоб не було маніпуляцій в інформпросторі. Сьогодні у піцерії на Софіївській, 8 був обшук. Ухвалу на цей обшук надав найчесніший і найсправедливіший суд світу - печерський (райсуд Києва -ред.)", - сказав Остальцев.

При цьому він уточнив, що двері виламали не в піцерії, а вдома у його помічника.

У відеозверненні, яке він оприлюднив у цьому самому пості, Остальцев розповів, що його помічник Дмитро Терещенко зателефонував о 8:00 і повідомив, що в квартирі, де він прописаний і де проживає його мама, виламують двері. Виявилося, що згідно з постановою Печерського суду "жодних обвинувачень немає, але є підозра, що Діма може бути причетний до замаху на вбивство в Івано-Франківській області у справі Влада Грищенка".

Остальцев заявив, що вважає постанову суду і дії поліції незаконними.

До Veterano Group входять піцерія Veterano Pizza, ресторан Veterano Resto, мережа кав'ярень Veterano Coffee, випічка Veterano Brownie, охоронна фірма Veterano Guard, таксі Veterano Cab. Власники всіх цих бізнесів - ветерани АТО. Засновником є Леонід Остальцев.