Близький до Зеленського "кварталівець" Фаталов і забудовник Мхітарян разом непублічно відвідали Кабмін, - "Схеми"

Актор студії "Квартал 95" Міка Фаталов, якого називають наближеним до президента Володимира Зеленського, разом зі столичним забудовником Артуром Мхітаряном пізно ввечері зустрічався з прем’єр-міністром України Олексієм Гончаруком

Про це йдеться у розслідуванні журналістів програми "Схеми: корупція в деталях".

Так, 17 вересня 2019 року журналісти зафіксували, як після 22:00 із будівлі Кабміну на прилеглий паркінг вийшов відомий столичний забудовник Артур Мхітарян і одразу сів у припарковане там авто. За даними "Схем", наприкінці вересня на цьому авто залишав святкування ювілею народного депутата Григорія Суркіса актор студії "Квартал 95" Міка Фаталов.

Сам Фаталов невдовзі також вийшов із будівлі Кабміну і підійшов до Мхітаряна. Разом вони поспілкувалися певний час із невідомими людьми на парковці, а потім разом поїхали звідти на одному авто. За кілька хвилини від Кабміну поїхав кортеж прем’єр-міністра Олексія Гончарука.

Під час спілкування з журналістами Фаталов пояснив, що був у будинку уряду із забудовником Мхітаряном на зустрічі з приводу форуму, який має відбутися в лютому.

"Ми там із приводу форуму спілкувались. Мене просили, з приводу форуму хотіли поговорити. Там не було ніяких секретних розмов. Що я там робив, я вам відповів. А що я там далі, який стосунок - це вже не до мене. Буде цей форум, подивитесь. Вам все розкажуть", - сказав Фаталов у відповідь на запитання журналіста.

Актор підтвердив, що знайомий із забудовником Мхітаряном і "дружить" із ним, однак заперечив, що використовував свій вплив, щоб допомогти Мхітаряну запросити представників Кабінету міністрів на форум.

Забудовник Артур Мхітарян і прем’єр-міністр Гончарук на запитання "Схем" наразі не відповіли.