Поліція та СБУ обшукали миколаївські дорожні служби

СБУ України і ГУ Нацполіції у Миколаївській області проводять обшуки у приміщеннях Служби автомобільних доріг ДП "Миколаївський облавтодор" та підрядних підприємствах, таких як ТОВ СК "Автострой"

Про це повідомила пресслужба САД у Миколаївській області.

"УСБУ України і ГУ Національної поліції у Миколаївській області одночасно проводять обшуки у приміщеннях Служби автомобільних доріг у Миколаївській області , ДП "Миколаївський облавтодор" та підрядних підприємств, таких як ТОВ СК "Автострой" (м.Одеса). САД вдячна правоохоронним органам за пильний нагляд щодо дотримання законності в дорожній галузі. Служба автодоріг завжди готова сприяти правоохоронним органам стосовно виявлення та усунення неправомірних дій з боку недобросовісних підрядників", - йдеться у повідомленні.

У миколаївській нацполіції зазначили, що йде розслідування факту заволодіння державними коштами службовцями фірми, що здійснює дорожні роботи на Миколаївщині.

Наразі встановлено, що службові особи облавтодору та двоє юридичних осіб у змові між собою під час виконання будівельних та ремонтних робіт доріг на території Миколаївської області заволоділи коштами державного підприємства.

За вказаним фактом проводиться розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 190 КК України "Шахрайство".