Суд відмовив Супрун у позові проти Дубінського про захист честі і гідності

Солом’янський суд Києва відмовив у задоволенні судового позову ексміністра охорони здоров'я Уляни Супрун проти народного депутата Олександра Дубінського про захист честі, гідності, ділової репутації та спростування недостовірної інформації

Про це повідомила Уляна Супрун у своєму Facebook.

"Сьогодні отримала новину про те, що суддя Солом’янського суду Києва Козленко відмовила у задоволенні мого позову. Наступного тижня дізнаємось обґрунтування такого рішення" - написала Супрун.

Вона зазначила, що після обрання Дубінського депутатом, суддя не займалась справою.

"Суддя просто побоялася задовольнити наш позов, попри те, що нинішній народний депутат дозволяв собі поширювати брехню. Показово насправді те, що доки Дубінський не отримав мандат, суддя задовольняла клопотання, приймала докази та демонструвала бажання розбиратися у справі. Але щойно Дубінський став народним депутатом, суддя втратила інтерес до справи", - пише ексміністр.

Вона також додала, що адвокати нардепа неодноразово міняли його статус.

"Адвокати Дубінського декілька разів змінювали свою позицію щодо того, ким все-таки є їхній підзахисний — журналістом, який має право критикувати посадовців, громадянином, який має право на власну думку, чи народним депутатом. Наприклад, щойно йшлося про дотримання журналістських стандартів, адвокати перемикалися на дискурс про депутатство або акцентували увагу, що Дубінський позиціонує себе журналістом, проте доказів такої діяльності надати не могли. І так по колу" - заявила Супрун.

Вона зазначила, що продовжить справу.

"Щойно отримаємо обґрунтування рішення — подамо апеляцію", - підсумувала Супрун.