У РФ не пустили кота на борт, бо він занадто товстий: господар знайшов стрункішого "двійника"

Кіт Віктор важив 10 кг замість дозволених 8 кг, тому співробітниця авіакомпанії вирішила відправити тварину у відділ багажу

Історію про подорож розповів власник кота Михайло Галин у Facebook.

Зазначається, що кіт з господарем мали летіти за маршрутом Рига - Москва - Владивосток, але під час польоту з Риги до Москви тварині було погано.

"На ветконтролі в паспорт Віктора був поставлений штамп, що Батьківщина (РФ, - Ред.) офіційно його прийняла і ми вирушили реєструватися на рейс Москва - Владивосток. Рулетка черги направила нас до самої відповідальної співробітниці аеропорту, яка з сантиметровою стрічкою переміряла все вимірювання багажу і повідомила що кіт теж буде зважений. Контрольне зважування показало, що тварина з'їла до недозволенних для перевезення в салоні 10 кг. Після чого, дама урочисто оголосила що кіт відправляється в багаж", - поділився Галин.

Власник улюбленця розповів, що відмовився від польоту і прийняв рішення шукати схожого кота меншою фізичної маси.

"Завдяки друзям з Риги і Москви, хто активно брав участь в пошуках (за що я безмежно вдячний), міні-Віктор був знайдений у подруги. Виникла нова проблема - Квитки до Владивостока на рейси наступного дня коштували 1000-1500 євро. Після вивчення пари десятків варіантів, був знайдений єдиний доступний квиток за бонусні бали, але днем ​​пізніше і в бізнес класі. Трошки заздрячи коту, не роздумуючи довго, взяв бізнес. ... Операція по заміні товстого кота Віктора на мініатюрну кішечку Фібі пройшла успішно - ваги показали допустиму норму, а співробітниця авіакомпанії люб'язно видала посадковий, побажавши щасливої ​​польоту", - додав Галин.