На Київщині внаслідок зіткнення 4-х авто постраждало 4 людини, перекрито ділянку Старообухівської траси

Внаслідок ДТП на Старообухівській трасі поблизу Козина на Київщині постраждало 4 людини

Про це повідомляють Вартові.Еспресо.

Під Києвом водій BMW влаштував серйозну автотрощу. ДТП з чотирма потерпілими трапилася на Старообухівській трасі поблизу міста Козин.

Як вдалося дізнатися Вартовим, зі слів свідків, що вже підтвердило відео з камер спостереження, водій BMW, рухаючись від міста Києва проїхав на забороняючий сигнал світлофора. З нез'ясованих достеменно причин, після проїзду світлофора машину винесло на зустрічну смугу, де він по дотичній вдарив у лівий бік Volkswagen Transporter, після чого врізався у Hyundai Elantra.

Від удару Hyundai закрутил як дзигу, після чого він вилетів з дороги в кювет і перекинувся. За словами свідків, в цей час некерований BMW продовжив рух і вдарив Peugeot 307 у правий бік, французьке авто від потужного удару опинилося аж на узбіччі зустрічної смуги. Відзначимо, що праве колесо BMW відірвалося і відлетіло від машини приблизно на 30 метрів.

Від зіткнення автомобілі BMW та Hyundai почали диміти, щоб їх загасити небайдужі автомобілісти використали кілька вогнегасників. Також на місце події прибули рятувальники ДСНС з м. Козин, вони змили паливно-мастильні з дороги та від'єднали акумуляторні батареї аби попередити ймовірне займання.

В результаті ДТП постраждали 4 особи - водій BMW, а також керманич Hyundai та дві його пасажирки. На місці працюють патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група. Через ДТП повністю перекрито ділянку Старообухівської траси, в об'їзд пускать через Козин,а ще краще скористатися Новообухівською дорогою.