"В разі переслідувань за бойові операції військові можуть піти партизанити і це може бути катастрофою для держави", - Лапін

Екснардеп Ігор Лапін висловив думку, що в країні активно ведеться робота агентів впливів ФСБ

Про це він заявив в програмі "Вердикт із Сергієм Руденком" на Еспресо.TV.

Лапін відповів на питання, чи довіряє він президенту.

"Ні, не довіряю, тому що, ті кроки, які робить президент України по розвалу антипутінської коаліції, які анонсує і робить, щодо підміни ворогів. У них же тепер ворог, не Путін, не Росія, а навпаки - це внутрішний ворог. Не можу довіряти, я бачу лише намагання протестувати суспільну думку, а потім вирулити із ситуації, для того, щоб піднімати рейтинги, от і все", - заначив екснардеп.

Про його справу і допити він сказав те, що присутній вплив ФСБ.

"Це СБУ, але тут іде робота агентів впливу ФСБ, тим паче ми зараз бачимо, які висококласні спеціалісти КВНу зайшли боротися проти ФСБ і я вважаю, що саме через агентів впливу, через гібридну війну піднімаються незрозумілі справи. Це питання війни, бою, зіткнення. Чіпати штурмовиків, я хочу застерегти СБУ. Якщо будуть іти по України такі речі саме за бойові операції,не за якісь там тилові штабні справи, штурмовики не будуть іти на убій. Вони можуть піти партизанити і це може бути катастрофою для держави, тому для мене це є не зрозуміло",  - сказав Лапін.