Найкращого бомбардира збірної Англії відсторонили від матчу Євро-2020 за бійку

Найкращий бомбардир збірної Англії у відборі на Євро-2020 Рахім Стерлінг був відсторонений від найближчого матчу команди, через конфлікт зі захисником Джо Гомесом

Про це повідомляє The Guardian.

Нападник "Манчестер Сіті" і збірної Англії Рахім Стерлінг не допоможе національній команді в матчі 9-го туру відбору на Євро-2020 проти Чорногорії.

24-річний форвард був відсторонений від участі у зустрічі за рішенням тренерського штабу збірної Англії. Причиною такого кроку став конфлікт за участі Стерлінга і захисника "Ліверпуля" Джо Гомеса, який спалахнув під час матчу чемпіонату Англії і продовжився у таборі збірної, де футболісти продовжили з'ясовувати стосунки.

Після того, як стало відомо, що Стерлінг відсторонений від матчу збірної, футболіст звернувся до фанатів у Instagram.

"В першу чергу хочу сказати, що всі знають, наскільки цей матч важливий для мене. Також всі знають, що я не схильний вести себе подібним чином. Ми з Джо все обговорили і будемо рухатися далі. Футбол - вид спорту, в якому емоції доходять до межі, і в мені достатньо мужності, щоб визнати, що в певний момент вони захлиснули мене. Тепер все позаду, і ми не станемо більше повторювати цю історію", - пояснив Стерлінг.

Рахім Стерлінг взяв участь у 6 матчах відбору Євро-2020, в яких забив 8 голів, що є найкращим показником серед футболістів збірної Англії. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от Raheem Sterling  (@sterling7)