Бойко пояснила, чому відмовилася від депутатського мандату на користь В'ятровича

Член наглядової ради НАК "Нафтогаз України" Наталія Бойко заявила, що відмовилася від мандату народного депутата, щоб продовжити роботу в енергетичній сфері

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

“В житті буває час приймати складні рішення. Впродовж 10 останніх років я професійно розвиваюся в енергетичній сфері – від першого кроку в юриспруденції, консалтингу і проектній роботі в приватному секторі до усвідомленого рішення працювати в Україні і для України”, - написала Бойко.

За її словами, рішення вона прийняла давно, і для близьких та колег це не було новиною.

“Ми тільки на дуже ранньому етапі реформування енергетичних ринків. Ми ще не завершили реформу державних компаній. Тільки почали напрацювання спільного плану для енергетики та клімату. Нам ще потрібно знайти ефективні механізми для досягнення енергетичної незалежності. Нам потрібно зміцнювати основи енергетичної безпеки. Нам потрібно відстоювати місце України в геополітичній грі – як у боротьбі проти “Nord Stream 2”, так і в збереженні транзиту та посилення ролі в регіоні”, – додала Бойко.

Вона опублікувала фото та зазначила, що ще вчора, 12 листопада, о 17:30 занесла до Центральної виборчої комісії (ЦВК) заяву про відмову від мандату нардепа.

Нагадаємо, що Бойко повинна була зайти у Верховну Раду за списком “Європейської солідарності” замість Ірини Луценко.

Замість Наталії Бойко в парламент за списком "Європейської солідарності" зайде колишній директор Українського інституту національної пам'яті Володимир В'ятрович.