Ізраїль знищив завод палестинських бойовиків з виробництва боєприпасів

Військово-повітряні сили Ізраїлю завдали авіаудар по ряду об'єктів палестинських бойовиків в секторі Газа, в результаті чого був знищений завод з виробництва боєприпасів

Про це йдеться в повідомленні Армії оборони Ізраїлю в Twitter.

Повідомляється, що авіаудари були нанесені у середу, 13 листопада. В результаті удару були знищені штаб-квартира угруповання "Ісламський джихад", збройовий склад і будинок учасника угрупування, відповідального за запуск ракет і зберігання зброї.

"Це будівля "Ісламського джихаду" використовувалося для виробництва ракетних боєголовок і виробництва ракет великої дальності, подібних тим, які були запущені сьогодні в ізраїльських цивільних осіб. Ми вразили цю мету", - повідомили в ЦАХАЛ.

Також в оборонному відомстві повідомили, що з сектора Газа в бік Ізраїлю було випущено більше 220 ракет.

Нагадаємо, бойові дії між Ізраїлем і палестинськими бойовиками поновилися 12 листопада після того, як Ізраїль ліквідував одного з командирів палестинського угруповання "Ісламський Джихад" Баху Абу аль-Атта під час удару в Газі. В окремій заяві угруповання "Хамас", яка керує сектором Газа, йдеться, що Ізраїль "несе повну відповідальність за всі наслідки цієї ескалації", і що смерть аль-Атты "не залишиться безкарною".

Пізніше із сектора Газа по Ізраїлю випустили близько 50 ракет. Одна з випущених ракет потрапила в житловий будинок. За словами головного рабина України Моше Реувен Асмана, в результаті обстрілу в Нетивоті ніхто не постраждав.