Відомий тренер назвав найнебезпечнішого суперника Усика у надважкій вазі

Колишній тренер британських боксерів Дерека Чісори та Тоні Беллью Дейв Колдвелл назвав найнебезпечнішим суперником українця Олександра Усика у надважкій вазі американця Деонтея Вайлдера

Про це повідомляє Xsport.

За словами Колдвелла, найскладнішим опонентом для Олександра Усика у надважкій вазі стане чемпіон світу WBC (Всесвітньої боксерської ради), який володіє потужним нокаутуючим ударом.

"Я думаю, найбільша небезпека для Усика, через сили одиночного удару і розміри, це Вайлдер. Проти всіх інших я даю Усику величезний шанс", - сказав тренер.

Зокрема, на його думку, українець здатен перемогти ексчемпіона світу Тайсона Ф’юрі, навіть попри зріст британця у 206 см.

"Усик не буде сильним панчером в суперважкій вазі. Йому це й не потрібно. Ф’юрі дуже високий і незручний. Але якщо ви заберете у нього зріст та незручність, він розумніший Усика? Найкращі виступи Тайсона Ф'юрі були, коли він "проникав у мізки" опонентам і вони переставали викидати удари. Усик погано розуміє англійську, тому нічого не прокрадеться у його голову. Я даю Усику величезний шанс в цьому бою", - заявив Колдвелл.