Парубій звинуватив Разумкова в протидії приведенню В'ятровича до присяги

Напередодні ЦВК офіційно зареєструвала Володимира В'ятровича народним депутатом і передала ці документи до Верховної Ради

Про це повідомляє Еспресо.TV.

“Згідно закону, наступна дія має бути тільки одна - приведення до присяги народного депутата Володимира В'ятровича. Це формальна річ, яка виконується автоматично після того, коли документи надходять у Верховну Рад уУкраїни. На жаль, керівництво Верховної Ради і голова Верховної Ради на мої звернення і прохання відмовляється оголосити про приведення присяги В'ятровича, апелюючи до того, що не знайшли документи. Я авторитетно стверджую, що документи від ЦВК знаходяться у Раді і вважаю дану позицію виключно політичною від тих людей: “Слуг народу” і команди Зеленського, які вважають, що мова, на їхню думку, - це маніпуляція, армія - це маніпуляція. Це намагання сьогодні позбавити права В'ятровича приступити до своїх обов'язків як обраного народного депутата", - заявив Парубій.

Він публічно звернувся до керівництва парламенту та особисто спікера Разумкова щодо невідкладного приведення до присяги Володимира В'ятровича.

“Вони кричали на попередньому засіданні, що не допустять його в Раду. І сьогодні вони намагаються втілити в життя своє сумнівне гасло”, - заявив Парубій.

За його словами, президентська політсила намагається ще на 15-17 днів відтягнути момент, коли В'ятрович стане депутатом, адже наступне засідання Верховної Ради відбудеться лише 2 грудня.  

Нагадаємо, що В'ятрович отримав посвідчення народного депутата.