У Кривому Розі пропонують 9 тис. грн середньої зарплатні

Середня заробітна плата, яку станом на середину листопада 2019 року пропонують компанії та підприємства Кривого Рогу, становить 9 тис. грн. При цьому мінімальний розмір щомісячної оплати праці становить на ринку вакансій 4 9 тис. грн

Про це повідомляє портал Перший Криворізький, передає Еспресо.TV.

Промислові підприємства Кривого Рогу пропонують вакансії інженерів, електрозварників, токарів, за роботу яких вони готові платити від 7 тис.до 15 тис.грн на місяць.

У галузі IT - від 6 тис. до 15 тис. грн. Іноземні філії фірм пропонують до 36 тис. грн на місяць.

В економічній галузі (бухгалтерія, податки і фінанси) на підприємствах і фірмах міста фахівцям готові платити від 10 тис. до 20 тис. грн. Наприклад, економісту на комунальному підприємстві міста пропонують 11 тис.

Маркетологам, рекламістам і PR-менеджерам пропонують від 6 тис. до 25 тис. грн. Промоутерам криворізькі фірми готові платити до 15 тис. грн. А продавцям-консультантам пропонують від 6 тис. до 12 тис. грн на місяць.

В медицині та фармацевтиці можна щомісяця отримувати від 4 тис. до 20 тис. грн. Наприклад, медичним представникам різних фармацевтичних фірм пропонують від 10 тис. грн. А фармацевтам в аптеках - 6-10 тис. грн.