Портнов ходив до Офісу Зеленського скаржитись на журналістів "Схем"

Ексзаступник голови АП часів Януковича та журналіст "112 Україна" Андрій Портнов ходив до Офісу президента через свій конфлікт з журналістами "Радіо Свобода"

Про це повідомляє пресслужба Офісу президента.

"Адвокат і журналіст Андрій Портнов звернувся до Офісу Президента України з реакцією на розгляд скарги журналістів "Радіо Свобода". Конфліктна ситуація між ним і працівниками "Радіо Свобода" днями обговорювалася на засіданні Ради з питань свободи слова та захисту журналістів при Президентові",  - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Портнов занепокоєний загрозою свободі слова та перешкоджанням його адвокатській і журналістській діяльності, адже є штатним телеведучим каналу "112 Україна".

Він додав, що постійне стеження за ним перешкоджає також його адвокатській діяльності, адже якщо всі його зустрічі фіксуються, то мало хто захоче стати клієнтом такого адвоката.

В Офісі Зеленського повідомили, що взяли до відома аргументи Портнова та запевнили, що Рада з питань свободи слова та захисту журналістів об’єктивно розгляне цю ситуацію з урахуванням усіх обставин, викладених обома сторонами конфлікт.