"Конвульсії Труби": у Порошенка відреагували на проєкт підозри ДБР

У Порошенка зазначили, що суд зобов’язав ДБР розглянути клопотання про закриття справи, за якою підготовлено підозру

Про це повідомляє прес-служба Порошенка.

Проєкт підозри щодо п'ятого президента України, лідера "Європейської солідарності" Петра Порошенка, яку Держбюро розслідувань передало до Генпрокуратури є "нічим іншим як російським замовленням".

"Так звана "підозра", виставлена в телеграмі заступником глави адміністрації Януковича Портновим, а згодом скопійована прес-службою ДБР, є нічим іншим як російським замовленням на завдання шкоди репутації п'ятого президента, а також спробою перешкодити Порошенку провести ряд зустрічей з іноземними лідерами на саміті Європейської народної партії у Хорватії та на безпековому форумі в Галіфаксі (Канада)", - повідомили у прес-службі Порошенка.

Зазначаємо, що у Порошенка також додали, що 15 листопада Шевченківський районний суд Києва зобов’язав ДБР розглянути клопотання про закриття провадження, за яким підготовлено підозру.

"З останніх сил чіпляючись за крісло, що швидко вислизає, директор ДБР Роман Труба викинув останній козир - проект повідомлення про підозру п’ятому президенту України. Поспіх Труби і його наставника Портнова обумовлений не тільки близьким звільненням керівника ДБР. Адже 15 листопада Шевченківський суд зобоов’язав ДБР розглянути клопотання про закриття саме цього провадження. І конвульсії Труби - всього лише спроба ухилитися від виконання судового рішення", - йдеться у повідомленні.