Заради поєдинку з Усиком: скандальний британець відмовився битися з ексчемпіоном світу

Британський боксер Дерек Чісора не хоче зустрічатися із колишнім чемпіоном світу у надважкій вазі новозеландцем Джозефом Паркером та віддає перевагу бою з українцем Олександром Усиком

Про це повідомляє Boxing News 24.

Промоутер Дерека Чісори - Девід Хей, заявив, що британцю не цікавий поєдинок із колишнім чемпіоном світу за версією WBO (Всесвітньої боксерської організації) у надважкій вазі Джозефом Паркером. Натомість, він хоче зустрітися із ексчемпіоном світу у першій важкій вазі Олександром Усиком, який перейшов у хевівейт.

"Для мене Усик, безумовно, фаворит. Суперник, якого я хочу, і якого хоче Дерек. Чісора переміг би Паркера. Це повинно було стати просто сходинкою до бою з Усиком. Паркер сам відмовився від бою, тут немає провини Дерека. Я вважаю, що набагато більш вагомий поєдинок - це бій з обов'язковим претендентом Олександром Усиком, абсолютним чемпіоном, боксером без поразок", - сказав Хей.

Паркер повинен був зустрітися із Чісорою 26 жовтня, але не вийшов на бій через травму.

35-річний Дерек Чісора провів серед професіоналів 40 боїв, здобув 31 перемогу та зазнав 9 поразок. Зокрема, у 2012 році Чісору за очками переміг українець Віталій Кличко. Тоді британець запам'ятався скандальною поведінкою. Під час дуелі поглядів він дав Віталієві Кличку ляпаса, а перед боєм плюнув у обличчя Володимиру Кличку.