"А коли була дорога?" - Зеленський посварив мера Очакова

Зеленський поспілкувався з мером Очакова щодо відсутності у місті доріг

Діалог між мером міста Сергієм Бичковим та президентом відбувся під час прес-конференції Зеленського на базі кораблів в місті Очаків, передає Еспресо.TV.

Після зустрічі захоплених Росією кораблів, президент Зеленський висловив своє невдоволення станом доріг у місті: "Зараз стоїмо тут в Очакові, а поруч немає мера, я хотів вас запитати, є мер? В місті Очаків немає доріг, от ми їхали. Немає доріг!"

На що мер міста Очаків Сергій Бичков відповів: "не знаю, як ви їхали, немає одного спуску, де ви спускались в воєнний порт, тому що там йде ремонт дощової каналізації."

"Ну там зовсім немає доріг, можете спитати послів, ми їхали там немає доріг. Ми не могли проїхати до вас зовсім" - обірвав мера Зеленський.

"Там якщо траса, то траса державного значення" - спробував пояснити Бичков, та президент запитав мера, чому дороги зовсім немає поблизу військової бази, на що отримав відповідь, що її немає, тому, що вона ремонтується.

"А скільки треба часу вам? А коли вона була?" - спитав президент.

Мер відповів, що до ремонту дороги не було взагалі, але після ремонту обов'язково буде.

Зеленський пообіцяв, що навесні перевірить готовність дороги і поставив умову збудувати за 2 тижні, щойно розпочнеться весна.