У "Динамо" обурені покаранням за расизм фанів стосовно Тайсона

"Динамо" не погоджується з покаранням клубу за расизм вболівальників стосовно бразильського футболіста "Шахтаря" Тайсона та оскаржить рішення

Про це повідомляє офіційний сайт "Динамо".

Київський клуб після рішення контрольно-дисциплінарного комітету Української асоціації футболу про покарання матчем без глядачів та штрафу у 500 тис. грн, виступив із офіційною заявою, у якій назвав вердикт несправедливим.

"Зазначене рішення є яскравим прикладом вибіркового футбольного правосуддя, оскільки воно було прийнято всупереч принципам повноти, об’єктивності та всебічності розгляду справ і в порушення усталеної дисциплінарної практики органів УАФ та УЄФА. Досі не закінчено розслідування кримінального провадження за фактами подій на ОСК "Металіст", що унеможливлює визначення винуватості або невинуватості осіб", - заявили у "Динамо".

У київському клуб також назвали безпрецидентним факт покарання домашнім матчем без глядачів, за умови, що інцидент стався у гостьовій грі.

"Покарання у вигляді проведення домашнього матчу без глядачів за ймовірні порушення, які могли мати місце під час виїзної гри – є безпрецедентним, оскільки практика вітчизняних та європейських дисциплінарних органів свідчить про застосування подібних санкцій винятково щодо наступних виїзних матчів Безсумнівно, таке неправомірне рішення буде оскаржене нашим клубом у визначені регламентні строки", - йдеться у заяві.