У Шевченка одна з найкращих збірних України, які я можу пригадати, - ексфутболіст національної команди

Колишній футболіст збірної України Євген Левченко заявив, що національна команда нинішнього зразка є однією з найкращих в історії

Про це повідомляє "Команда 1".

За словами Левченка, збірна України досягла у відбірковому турнірі сприятливого результату та почала грати в сучасний футбол.

"Підсумок позитивний і це м'яко сказано. Не завжди у нас все виходило в плані гри на початку відбору, але був результат, якого всі чекали. З кожним матчем синьо-жовті додавали. Зараз у збірній України з'явився новий, європейський стиль гри - все через контроль м'яча. Команда грає в мудрий футбол. Приємно дивитися і на те, що гравці на полі розслаблені, раніше було по-іншому. На даний момент це одна з найкращих збірних України, які я можу пригадати", - зазначив Левченко.

За його словами, збірна України демонструє збалансований футбол, а у її складі з’явилися нові лідери - Олександр Зінченко та Руслан Малиновський.

"Зараз синьо-жовті показали більш збалансовану гру. Захист добре оборонявся, атака - забивала, і в півзахисті був порядок. У цій лінії ми отримали двох чудових гравців в особі Руслана Малиновського та Олександра Зінченка. Сповна розкрився Роман Яремчук. А чим більше лідерів, тим сильніша команда", - підкреслив Левченко.

41-річний Євген Левченко є вихованцем донецького футболу. Більшу частину кар’єри він відіграв у Нідерландах, де з 1996 до 2011 року виступав за "Віттес", "Спарту", "Гронінген" та "Віллем II".