Трамп звинуватив експосла в Україні Йованович у відмові повісити в посольстві його портрет

Президент США Дональд Трамп звинуватив експосла в Україні Марі Йованович у тому, що вона упродовж щонайменше року відмовлялася вішати у посольстві в Києві його офіційний портрет

Про це Трамп сказав у ефірі телеканалу Fox News, передає "Голос Америки".

"Вона - не янгол. Цей посол, про яку говорять, що вона така чудова, не хотіла вішати мій портрет в посольстві. Вона не хотіла його вішати. Багато з того, що вона робила, мені не подобалося", - сказав Трамп.

Натомість представник юридичної команди Йованович заявив телерадіомережі CBS, що посольство повісило портрети Трампа, віце-президента Майка Пенса а також Держсекретаря США Майка Помпео "щойно вони надійшли з Вашингтона".

У 2017 році видання The Washington Post писало про затримки з доставкою портретів президента США Дональда Трампа та віце-президента Майка Пенса для демонстрації на території будівель федерального уряду США. Видання пов'язувало затримку з тим, що Трамп і Пенс на той час не провели офіційні фотосесії.

Раніше повідомлялося, що Трамп у ефірі Fox News також підтримав "теорію змови" про те, що у вибори президента США втрутилась Україна, а не Росія.