Українцям пропонують екологічні методи очищення одягу, які безпечні для здоров'я

Вони ефективні в пранні та не шкідливі для одягу

Останнім часом у споживачів зростає попит на безфосфатні миючі засоби. Особливо, якщо це стосується прання дитячих речей. Батькам буває непросто видалити плями, фарбу, бруд з одягу.

“Мені подобається, коли після прання, як я забираю свої речі, нема запаху ні порошку, ні хімікатів. Це дуже важливо, особливо для дитячого одягу”, - каже киянка Анна.

Професійне ставлення до речей, увага та індивідуальний підхід до клієнтів. Таких принципів намагаються дотримуватись у компанії STAR DRY CLEANING. Для очищення одягу закупили сучасне обладнання з Німеччини. За допомогою екологічних методів пропонують клієнтам очистити навіть делікатні речі. Наприклад, вироби декоровані бісером, весільні сукні, шовк. Крім якості та оперативності в обслуговуванні, постійні відвідувачі хімчистки відзначають програму лояльності.

“Подобається, що сервіс надається якісний та в належний термін. Персонал дуже уважний, може відповісти на будь-які питання. Дуже зручно, коли ти зайнятий і немає часу, то можна в будь-який момент викликати водія. Який забере і привезе речі безкоштовно”, - розповідає Анна.

“Ми пропонуємо сервіс високої якості. Ми працюємо для зайнятих людей, і для тих хто знає ціну своїм речам. Кожен день ми беремо на себе частину турбот клієнта. І покращуємо сервіс, щоб бути кращими. Наші приміщення оснащені сучасним обладнанням, а засоби для прання відповідають усім європейським стандартам”, - каже адміністратор хімчистки Анастасія Шестопалова.

У хімчистці також можна пофарбувати речі. І не лише шкіряні, а й текстиль.