Лікарі розповіли про стан постраждалого у ДТП дитячого омбудсмена Кулеби

Медики розповіли про стан уповноваженого із прав дитини Миколи Кулеби, який 24 листопада потрапив у ДТП зі своїми синами

Про це повідомляє ТСН.

Кулеба наразі у стані середньої тяжкості перебуває у лікарні Феофанія. Він при повній свідомості, загрози його життю немає. У постраждалого медики діагностували струс мозку та численні забої й травми.

Зокрема, у нього закриті черепно-мозкова травма, травма грудної клітини й травма живота. Окрім того, численні перелами ребер з обох боків, забій легень та пневмоторакс - скупчення повітря, яке призводить до часткового або повного колапсу легень. Медикам вдалося стабілізувати стан Кулеби і наразі його життю нічого не загрожує.

Його старший син Тимофій - у важкому стані. Він перебуває в інтенсивному неврологічному відділенні. За словами медиків, юнак непритомний. У нього закрита черепно-мозкова травма. Чи є загроза життю – не повідомляють.

Щодо молодшого сина Єлісея, поки невідомо, у якому він стані. За непідтвердженою інформацією, ним опікуються лікарі в "Охматдиті". Більше читайте тут: