Доба в зоні ООС: окупанти били із заборонених мінометів, гранатометів і кулеметів, поранено цивільну

У понеділок, 25 листопада, російські окупаційні війська 8 разів порушили режим припинення вогню, застосувавши у тому числі заборонені Мінськими домовленостями 82-мм міномети, гранатомети різних систем, великокалібернв кулемети та іншу стрілецьку зброю

Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" окупанти стріляли біля Мар'їнки зі стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" загарбники стріляли неподалік Луганського з мінометів калібру 82 мм, станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів, біля Троїцького - з СПГ, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї, поблизу Кримського - з мінометів калібру 82 мм, ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів, біля Новолуганського і Зайцевого - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Втрат серед особового складу Об'єднаних сил внаслідок ворожих обстрілів не зафіксовано, проте під час обстрілу Мар'їнки окупанти поранили мирну жительку, яка йшла містом зі своєю півторарічною донькою. Жінка зазнала кульових поранень грудної клітини та лівого плеча. За оцінками лікарів, стан пораненої стабільний.