"Це війна і ми мусимо перемогти": Нефьодов повідомив про підпал авто керівника одеської митниці

У ніч на 26 листопада в Одесі спалили автомобіль Skoda Octavia, який належав родині в. о. керівника Одеської митниці Ігора Резніка

"Вночі на закритій стоянці митниці спалили Skoda Octavia, яка належала сім‘ї Ігора Резніка, в. о. керівника Одеської митниці. На відео видно, що хтось перебрався через забор, кинув пляшку і втік", - написав Нефьодов.

Голова ДМС додав, що підпал могли замовити як контрабандисти, так і корумповані співробітники митниці.

"Кому це вигідно? Купа варіантів - від контрабандистів до навіть деяких окремих співробітників митниці, яких ми образили боротьбою із схемами. Наприклад, тільки вчора в Одесі затримали контейнер із технікою Apple та Sony на $300 тис. і склали протоколи на 5.7 млн.грн. щодо 4-х нових авто BMW. Звертаюсь публічно до МВС, СБУ Національної поліції забезпечити оперативне і прозоре розслідування злочину. Боротьба із контрабандою - це війна, і ми мусимо перемогти!" - додав Нефьодов.

У поліції зазначили, що за попередніми висновками експертів, причиною загоряння транспортного засобу став підпал. Відомості про інцидент внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.