Я думаю, що всі наші команди в єврокубках здобудуть перемоги на цьому тижні, - Грозний

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний висловив переконання, що цього тижня свої єврокубкові матчі "Шахтар", "Динамо" та "Олександрія" проведуть вдало

Про це тренер повідомив у програмі "Футбольний формат" в ефірі Еспресо.TV.

Колишній тренер ужгородської "Говерли" і київського "Арсеналу" В'ячеслав Грозний спрогнозував результат донецького "Шахтаря" у матчі Ліги чемпіонів проти англійського "Манчестер Сіті".

"Я думаю, що всі наші команди в єврокубках здобудуть перемоги на цьому тижні. "Шахтар" обіграє "Манчестер Сіті" тому, що гравці донецького клубу на піднесенні. Відсутність Тайсона та Марлоса позитивно вплине на команду, на молодих гравців", - висловився фахівець.

Також Грозний вірить у київське "Динамо" і "Олександрію", які в четвер змагатимуться у 5-му турі групового раунду Ліги Європи.

"Динамо" впевнено виграє у "Мальме". Команда в досить хороших кондиціях, добре пресингує і зараз гравці отримують задоволення від футболу. Тому кияни на класі, на хорошому куражі переграють шведів. У цьому сумнівів немає! "Олександрія" також переможе. Я завжди оптиміст, завжди підтримую українські команди", розповів спеціаліст.

Зустріч між "Шахтарем" і "Манчестер Сіті" відбудеться сьогодні, 26 листопада, у Манчестері. Початок о 22:00.