Обмінник, ЦНАП, автостанція: у Зеленського хочуть зробити на адмінкордоні з Кримом сервісну зону

Представництво президента України в АР Крим підтримує розбудову на КПВВ до окупованого півострову інфраструктури для надання адміністративних та інших послуг людям, які перетинають адмінкордон

"Представництво підтримує облаштування ЦНАПів на КПВВ, звісно, за умови, що відповідні органи зможуть там забезпечити належний рівень захисту інформації. Кримчани, які перетинають адмінмежу лише з метою здати/отримати певні документи, повинні мати таку можливість безпосередньо на КПВВ", - написав Кориневич.

Представник президента в АР Крим також додав, що сервісна зона має включати не лише центр надання адмінпослуг.

" Ми також підтримуємо розбудову належної сервісної зони на КПВВ. Сервісної зони, яка включатиме все те, що так необхідне кримчанам: аптеку, обмін валют, кімнату матері та дитини, кафе, належного стану санвузли, автостанцію, магазин з нормальним вибором товарів. Окрім цього, ми підтримуємо необхідність забезпечення транспортного сполучення з найближчими населеними пунктами від КПВВ та якісне дорожнє покриття аби стимулювати кримчан подорожувати країною та підтримувати зв’язки з Батьківщиною", - зазначив Кориневич.