Промоутер назвав дату супербою Вайлдер - Ф’юрі

Промоутер Тайсона Ф’юрі Боб Арум заявив, що бій-реванш британського боксера проти американця Деонтея Вайлдера відбудеться 22 лютого 2020 року

Про це повідомляє Boxingscene.

За словами Боба Арума, другий бій між чемпіоном світу у надважкій вазі за версією WBC (Всесвітньої боксерської ради) Деонтеєм Вайлдером та Тайсоном Ф’юрі відбудеться 22 лютого 2020 року. Бій транслюватиметься у США по системі платних трансляцій спільно телеканалами ESPN та Fox.

"Офіційний анонс поєдинку заплановано до Різдва, але бій відбудеться 22 лютого. Про це вам вже не варто хвилюватися", - сказав Арум.

За його словами, наступного тижня він зустрінеться з представниками Вайлдера - Шеллі Фінкелем і главою компанії Premier Boxing Champions Елом Хеймон, вони визначаться з усіма деталями, включно із місцем проведення поєдинку.

На думку Арума, MGM Grand в Лас-Вегасі є ідеальним варіантом для проведення бою, оскільки у них великий досвід у організації великих вечорів боксу, і саме там провели свої недавні поєдинки Вайлдер та Ф'юрі.

Перший бій між Тайсоном Ф'юрі і Деонтеєм Вайлдером відбувся у грудні 2018 року та завершився внічию. По ходу поєдинку британець двічі піднімався з нокдауну, але вигравав у американця за очками.