Доба на Донбасі: росіяни обстріляли Об'єднані сили 9 разів, поранено трьох бійців

У середу, 27 листопада, російські окупанти на Донбасі 9 разів порушили режим припинення вогню, застосувавши гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та іншу стрілецьку зброю

Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" загарбники стріляли поблизу Старогнатівки і Березового з підствольних гранатометів та стрілецької зброї, біля Мар'їнки - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; неподалік Водяного на Приазов'ї - з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї; поблизу Красногорівки - з великокаліберних кулеметів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" окупанти били неподалік Південного з РПГ та автоматичних гранатометів; поблизу Шумів - зі станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї; біля Попасної - зі стрілецької зброї.

Унаслідок ворожих обстрілів два військовослужбовці Об'єднаних сил зазнали поранень, ще один - бойового травмування.

З початку доби 28 листопада російські окупаційні війська стріляли з ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів у районі Новолуганського. Втрат унаслідок цього обстрілу не зафіксовано.