"Олександрія" програла "Вольфсбургу" та втратила шанси на вихід до плей-офф Ліги Європи

У 5-му турі групового раунду Ліги Європи "Олександрія" поступилася у Львові німецькому "Вольфсбургу" та втратила шанси на вихід до 1/16 фіналу

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Після 4-х турів "Олександрія" мала 3 очка, йшла у групі I на останньому місці та зберігала шанси на вихід до плей-офф. "Вольфсбург" з 5 пунктами займав другу позицію. Лідирував з 8 балами бельгійський "Гент", у французького "Сент-Етьєна" було, як і в українців, 3 очка.

"Вольфсбург" вийшов вперед наприкінці першого тайму. Рефері призначив пенальті за фол Павла Пашаєва, а Ваут Вегхорст реалізував одинадцятиметровий.

"Олександрія" програла "Вольфсбургу" 0:1, залишилася з 3 очками на четвертому місці та втратила шанси на вихід до 1/16 фіналу. Німецький клуб набрав 8 пунктів та пробився у плей-офф.

У іншому матчі групи I "Гент" зіграв у гостях внічию з "Сент-Етьєном" 0:0, набрав 9 очок та також вийшов у 1/16 фіналу. "Сент-Етьєн" з 4 очками втратив шанси на продовження боротьби у турнірі.

Заключний матч групового раунду "Олександрія" зіграє 12 грудня у гостях проти "Гента".

Ліга Європи

Груповий раунд, 5-й тур

Група І

28 листопада

"Олександрія" (Україна) - "Вольфсбург" (Німеччина) 0:1

Гол: Вегхорст, 45+1 (пен.)

"Олександрія": Паньків, Бабогло, Мірошниченко, Дубра, Пашаєв, Банада, Гречишкін, Шастал (Третьяков, 55), Запорожан, Ковалець (Безбородько, 39), Лучкевич (Задерака, 86).

"Вольфсбург": Кастельс, Вілліам, Брукс, Тіссеран, Руссійон, Арнольд, Гілавогі, Віктор (Штеффен, 61), Брума, Вегорст, Мехмеді (Клаус, 80).

Попередження: Брума, 19, Пашаєв, 45, Руссійон, 69, Безбородько, 71, Вілліам, 88.