"Мерзотники, пі****си та вороги України, нагадує спецоперацію Кремля": Ярош про обшук ДБР у волонтерки Звіробій

Екслідер "Правого сектору", ветеран війни на Донбасі, екснардеп, командувач Української добровольчої армії Дмитро Ярош різко розкритикував дії Державного бюро розслідувань, яке провело обшук у волонтерки Марусі Звіробій

Свою позицію Ярош повідомив у Facebook.

"По-перше, воювати із жінками - ницо. Такі дії можуть проводити тільки мерзотники, пі****си та вороги України. По-друге, існуюча влада кожного дня втрачаючи свій рейтинг, війною з патріотами України, втрачає свою, і так не дуже високу, легітимність. По-третє, все що зараз відбувається, нагадує мені спецоперацію Кремля, а отже потребує адекватних дій українського народу і патріотів у силових державних структурах", - написав Ярош.

Також експровідник "Правого сектору" застеріг суспільство від радикальних дій у відповідь, попередивши, що загостренням ситуації в Україні скористається президент РФ Володимир Путін.

"Я вже неодноразово заявляв про те, що революціонізацією ситуації в Державі скористається Путін та його маріонетки в Україні. Йдучи на радикальні заходи, патріоти мають це усвідомлювати, бо те, що зараз є владою, геть цього не розуміє. Вона - або дурна, або ворожа Україні", - наголосив Ярош.

Також політик нагадав про загрозу повномасштабного вторгнення РФ і розкритикував президента Володимира Зеленського.

"Постійно циркулює інформація про можливе широкомасштабне вторгнення Московії в Україну. Вони до цього готуються щодня. Отже, і ми маємо бути готовими. Розраховувати на Верховного головнокомандувача та новосформовані владні структури не приходиться. Думаю, що більшість із них створять уряд України у вигнанні, "відступивши" десь до Ізраїля. Тому зараз як ніколи необхідно нарешті об’єднатися всім державницьким силам як позапарламентським, так і парламентським. Випрацювати чіткий план дій, сформувати структури, які в разі другого етапу нашої війни за Незалежність, зможуть контролювати ситуацію в Державі та відбивати широкомасштабне вторгнення ворога", - підсумував Ярош.