Лукашенко сильно хворий. Його потайки лікували в Еміратах, - політолог Тарас Березовець

Незмінний глава білоруської держави Олександр Лукашенко має серйозні проблеми зі здоров'ям, інформація про які приховується

Про це 1 грудня 2019 року на своєму Telegram-каналі заявив український аналітик Тарас Березовець, передає Еспресо.TV.

"У Лукашенка виявилися серйозні проблеми зі здоров'ям, які ретельно приховують. Нещодавно він таємно пройшов курс лікування в ОАЕ. І його хитке майбутнє багато що пояснює", - зазначає експерт.

Зокрема, за словами Березовця, за умов непередбачуваного майбутнього Лукашенко та його оточення, вочевидь, починають ще більш відверто діяти в інтересах Росії, свідченням чого може бути остання публічна заява посла РБ у Москві Володимира Семашка про існуючу між президентами обох країн домовленість щодо утворення спільних уряду та парламенту.

"Семашко це не просто черговий чиновничок, ні. З 30 травня 2019 року його наділено повноваженнями заступника прем'єр-міністра з питань діяльності Білорусі в рамках Союзної держави (СД) і відносин з Росією. Тобто посол в ранзі віце-прем'єра. Причина такої несубордінаціі може бути в тому, що це вже не людина Бацьки, а Путіна", - пояснив політолог.

"Найближчому оточенню Бацьки російські могли запропонувати високі посади у майбутній союзній державі. Попросту кажучи, завербувати", - додав Березовець.