Герою України, танкісту-кіборгу Межевікіну на атестації поставили "невідповідність посаді", рекомендувавши переведення

Танкіст, підполковник, Герой України Євген Межевікін (позивний Адам) не пройшов атестацію у своїй військовій частині

Про це Межевікін написав в Facebook.

"Айй літвінов Маладець. Ору. Тепер мене потрібно по атестації прибирати з посади. Начальник, якому місце на лаві підсудних, і розгляд отриманих нагород оцінює підлеглих! На початку 2019 підмінити не вдалося, чекали рік", - написав Межевікін.

Зокрема, в документі стверджується, що бойовий офіцер "часто перебував на лікарняному та у відпустці" і не повністю справлявся з обов'язками.

На цей інцидент відреагували в соцмережах.

Юрій Бірюков, ексрадник мінстра оборони прокоментував: "Євген Межевікін, кавалер багатьох медалей і орденів, Герой України і Народний герой України. А ще, він кращий танкіст в країні, що наводив жах на сепарів, який врятував життя сотень кіборгів в ДАПі. Ні, не "один з кращих" і все це, а саме кращий.... Свіжа характеристика Жені, за підписом якогось пройдисвіта. Нашій армії не потрібні більше такі танкісти. У сухому залишку - покидьки цілеспрямовано знищують армію. Покидьки, за яких проголосували в квітні цього року. Які вирішили продати нашу країну".

Волонтер Роман Синіцин, коментуючи цю інформацію, зазначив: "Ахах. Хто не в курсі, "Адам" Герой України. Один з кращих танкістів. Скільки він російських танків, бронетехніки і живої сили зі своїм екіпажем спалив на "взльотці" ДАПа ніхто точно не знає. Багато. Дуже. І не тільки у ДАПі. Зараз Женю технічно зливають з ЗСУ. Рівень теоретичних знань і практичних навичок на трієчку у Євгена Межевікіна. Цікаво, скільки танків спалили перевіряючі і як у них з цим рівнем", - написав він.