Facebook планує створити програми для подорожей і подкастів

Американська компанія Facebook планує створити спеціальні додатки та програми, призначені для подорожей, розміщення подкастів, розсилки інформаційних бюлетенів та послуг

Про це повідомляє The New York Times. 

“Виконавчий директор Facebook Марк Цукерберг зосереджений на підтримці позиції соціальної мережі як невід'ємної частини цифрового життя людей”, - йдеться в повідомленні. 

Створенням продуктів буде займатися новий експериментальний підрозділ компанії під назвою New Product Experimentation Team.

"Завдання цього підрозділу полягає в тому, щоб опрацьовувати найбільш перспективні напрями розвитку соціальної мережі. NPE Team розбитий на п'ять груп, кожна з яких складається з десятка осіб і займається оперативним запуском нових продуктів і зняттям з експлуатації тих з них, які не користуються попитом споживачів", - йдеться у повідомленні.

Розробка згаданих вище програм важлива для Facebook в плані інтегрування додатку Instagram, призначеного для розміщення фотографій і невеликих відеороликів, додатку для миттєвого обміну повідомленнями Facebook Messenger, додатка й Facebook.