Флагмани Samsung Galaxy S10 обігнали по продажах торішні Galaxy S9 як в світі, так і в Україні

Флагмани лінійки Samsung Galaxy S10 змогли обігнати попереднє покоління Galaxy S9 за обсягами продажів за перші три місяці по результатах даних звіту Counterpoint Research

Так, протягом періоду з березня по травень 2019 року було продано 16 млн смартфонів лінійки Samsung Galaxy S10, що на 12% більше, ніж Galaxy S9 за аналогічний період минулого року.

В Україні попит на лінійку Galaxy S10 за підсумками перших трьох місяців ще більш високий - + 25% в порівнянні з Galaxy S9.

Найпопулярніша модель в лінійці - Galaxy S10 + з найбільшою діагоналлю дисплея, на частку якої припадає 42% всіх продажів в світі і 52% в Україні.

Серед колірних рішень особливим попитом в українців користується класична модель в чорному корпусі - 40%, і білому - 30%. З липня компанія оголосила про запуск Galaxy S10 / S10 + в новому червоному кольорі, який за перший тиждень вже вибрали 15% всіх покупців, що свідчить про те, що з часом розподіл серед колірних рішень може змінитися.

Завдяки успішному продажу лінійки Galaxy S10, Samsung змогла наростити свою ринкову частку на 3% в порівнянні з минулим роком - зараз на частку компанії припадає 25% ринку смартфонів.