Богдан Прах: молодь виїжджає з України, бо не почувається у безпеці

Ректор Українського католицького університету Богдан Прах вважає, що головна причина еміграції молодих людей з України – це те, що їм бракує відчуття захищеності

"Вони не тікають за маслом, вони не виїжджають за хлібом, вони виїжджають, бо не почувають себе безпечними в цій країні", - сказав він під час Безпекового Форуму молодих лідерів, організованого Фондом Арсенія Яценюка "Відкрий Україну" у Львові.

Прах закликав українську молодь до співпраці, щоб її могли чути, як ровесники в країні і закордоном, так і міжнародна спільнота.

ДЛЯ ІНФОРМАЦІЇ:

Безпековий Форум молодих лідерів є унікальним дискусійним майданчиком для молоді з усіх регіонів України. Програма Регіональних Форумів включає обговорення актуальних питань міжнародних відносин та зовнішньої політики України.

ПАРТНЕР ФОРУМУ:

Посольство Канади в Україні у рамках програми Канадського фонду підтримки місцевих ініціатив (КФМІ) підтримує малі, але високоефективні проекти, що відповідають пріоритетним напрямкам міжнародної допомоги уряду Канади. Програма спрямована на підтримку ініціатив, розроблених переважно місцевими партнерами.

КФМІ також покликаний підтримувати позитивні двосторонні відносини між Канадою та країнами-реципієнтами та їх громадянським суспільством, шляхом поглиблення контактів та підтримки місцевих ініціатив.