Топ-клуби вигадали, як "задарма" отримати бомбардира, який перевершив Шевченка

"Зальцбургу" доведеться відпустити одного з найкращих бомбардирів Ліги чемпіонів норвежця Ерлінга Холанда за 20 млн євро

Про це повідомляє Bild.

За інформацією джерела, сума відступних за 19-річного форварда в чинному контракті із "Зальцбургом" складає 20 млн євро. Тому, за бажання Холанда, саме за таку суму австрійцям доведеться його відпустити.

Норвежець восени став найбажанішим гравцем в Європі. На нього претендують іспанський "Реал", італійський "Ювентус" та німецька "Баварія". Англійський "Манчестер Юнайтед" також має намір придбати гравця, проте батько Холанда вважає перехід в прем'єр-лігу передчасним для його сина. Тим не менш, англійський клуб хоче купити Холанда вже в зимове трансферне вікно і віддати його назад в оренду до Австрії.

Ерлінг Холанд перейшов в "Зальцбург" у січні 2019 року з норвезького "Мольде". Сума трансферу склала 5 млн євро. У нинішньому сезоні нападник взяв участь в 13 матчах австрійського чемпіонату, в яких став автором 15 голів та 4 результативних передач. У Лізі чемпіонів на рахунку Ерлінга Холанда 8 голів в 5 зустрічах.