Ігор Мірошниченко: Найкращий результат на Нормандському саміті - відсутність результату

Якщо ми залишимося на нинішніх позиціях - це буде найкращий підсумок паризької зустрічі

Про це "свободівець", депутат Київради Ігор Мірошниченко сказав кореспонденту Еспресо.TV на акції "Варта на Банковій" біля Офісу президента.

"Коли мене питають, який результат буде для нас більш прийнятним, розуміючи, що Зеленський в Парижі буде мати зустріч з найпідступнішим сьогодні світовим лідером, досвідченим...і в принципі буде шукати обличчя
в тієї істоти, в якої обличчя ніколи не було, але разом із тим він буде зустрічатися не лише з ним, а і його союзниками, то найкращим результатом буде, в принципі, для України може бути один результат - його відсутність. Якщо ми залишимося на тих самих позиціях, на яких і є, то це буде найкращий підсумок паризької зустрічі. І я впевнений, що для Зеленського це має бути головним меседжем і сигналом", - сказав він.

Нагадаємо, біля Офісу президента триває кількатисячна акція "Варта на Банковій" проти капітуляції перед Росією.

Читайте також: Чорновол: Акція на Банковій - це страховка від капітуляції.

Зазначимо, що о 19:00, коли активісти намагалися встановити сцену біля входу до Офісу президента - силовики не дали це зробити і розібрали її, витіснивши мітингувальників з цієї ділянки. 

Пізніше протестувальники почали монтаж сцени та наметів біля Будинку з химерами, що навпроти будівлі Офісу президента.

Читайте також: Сцену на акції "Варта на Банковій" демонтували за вказівкою Богдана, - Басараб.

Організатори акції заявили, що мітингуватимуть до вичерпання порядку денного (ночуватимуть на Банковій) Нормандського саміту, який, нагадаємо, відбудеться в понеділок 9 грудня.