Зеленський сьогодні об'єднує усіх, - Мірошниченко про акції проти капітуляції

"Свободівець", депутат Київради Ігор Мірошниченко вважає, що завдяки суперечливим діям президента Володимира Зеленського українське суспільство ще більше згуртовується задля протистояння агресору

Про це він повідомив кореспонденту Еспресо.TV на акції "Варта на Банковій" біля офісу президента.

"У мене вперше з 2013 року з'явилося відчуття ностальгії. Ностальгії за тим духом, який був на тому Майдані (2013-2014 років, - Ред.). І тому я дуже вдячний Зеленському. Зеленський сьогодні об'єднує усіх. Тому що перед зовнішними загрозами мають об'єднуватися всі незалежно від політичних прапорів. Чи відчуває це Зеленський?
Я впевнений, що відчуває. І що більше нас тут буде - більше переконливим буде сигнал туди в Париж. Щоб він не робив ніяких дурниць", - вважає Мірошниченко. 

Нагадаємо, біля Офісу президента триває кількатисячна акція "Варта на Банковій" проти капітуляції перед Росією.

Читайте також: Чорновол: Акція на Банковій - це страховка від капітуляції.

Зазначимо, що о 19:00, коли активісти намагалися встановити сцену біля входу до Офісу президента - силовики не дали це зробити і розібрали її, витіснивши мітингувальників з цієї ділянки. 

Пізніше протестувальники почали монтаж сцени та наметів біля Будинку з химерами, що навпроти будівлі Офісу президента.

Читайте також: Сцену на акції "Варта на Банковій" демонтували за вказівкою Богдана, - Басараб.

Організатори акції заявили, що мітингуватимуть до вичерпання порядку денного (ночуватимуть на Банковій) Нормандського саміту, який, нагадаємо, відбудеться в понеділок 9 грудня.