Ліга чемпіонів: "Наполі" розгромив "Генк" і вийшов в 1/8 фіналу

В останньому турі групового раунду Ліги чемпіонів італійський "Наполі" розгромив бельгійський "Генк" з рахунком 4:0 та вийшов у 1/8 фіналу турніру

Про це повідомляє Еспресо.TV.

У 6-му турі групового раунду Ліги чемпіонів, в Неаполі, місцевий "Наполі" приймав бельгійський "Генк", який перед матчем не мав шансів на вихід з групи.

Вже в першому таймі польський нападник Аркадіуш Мілік гарантував італійцям перемогу і вихід в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Нападник "Наполі" зробив хет-трик, спершу йому вдалось забити на 3-й хвилині, а пізніше на 26-й, обидва голи були забиті з гри. А от свій третій гол Мілік забив з пенальті, на 38-й хвилині зустрічі.

Крапку у матчі поставив бельгієць Дріс Мертенс, на 75-й хвилині він подібно до Міліка реалізував одинадцятиметровий.

Після 6-ти турів групового раунду Ліги чемпіонів, у квартеті Е, перемогу здобув англійський "Ліверпуль", у команди Юргена Клоппа 13 очок, і вихід в 1/8 фіналу турніру з першого місця. З другої сходинки єврокубкову весну собі гарантував "Наполі", 12 пунктів. Австрійський "Зальцбург" весною зіграє в Лізі Європи, в команди третє місце і 7 очок. Бельгійський "Генк" провалив груповий раунд, завершивши свої виступи лише з одним заліковим балом.

Ліга чемпіонів

6-й тур

10 грудня

Група Е

"Наполі" (Італія) - "Генк" (Бельгія) 4:0

Голи: Мілік, 3, 26, 38 (пен), Мертенс, 75 (пен)