Сайт "Миротворець" оголосив про припинення роботи

Сайт "Миротворець", який займався ідентифікацією російських окупантів в Україні та їхніх українських посіпак, оголосив про припинення роботи з 18:00 вівторка, 10 грудня

Про це повідомляється на головній сторінці сайту "Миротворець".

"Сьогодні 10.12.2019 року о 18:00 на радість потворам від медіяб***ства, бойовикам та російським найманцям, а також на вимогу деяких об’єктивних обставин ми повністю зупиняємо сервери Миротворця, а саме: сайт myrotvorets.center та всі його дзеркала", - йдеться у повідомленні.

Також на сайті повідомляють, що з 18:00 доступ до відомостей про об’єкти досліджень у розділі "Чистилище" буде тимчасово забезпечений лише для окремих категорій користувачів на визначеному закритому ресурсі.

Центр "Миротворець" - організація і веб-сайт, що збирає і публікує інформацію про людей і організації, дії яких, за оцінкою "Миротворця", "мають явні ознаки злочинів та правопорушень і спрямовані на підрив державного суверенітету та територіальної цілісності України". Станом на жовтень 2019 року у базі "Миротворця" містяться дані про близько 192 тис. осіб.