Суд Херсону помістив під домашній арешт члена "Єдиної Росії", який їхав із Криму по український паспорт

Херсонський міський суд помістив під домашній арешт строком на 60 діб члена російської партії "Єдина Росія" Ігоря Кучерявого, якого підозрюють у посяганні на територіальну цілісність України

Про це повідомляє ініціатива "Кримський процес".

На початку судового засідання адвокат Кучерявого Ігор Мокін подав клопотання про закриття судового засідання, тому що йому і його підзахисному надходили погрози від невідомих осіб.

Слідчий і прокурор не заперечували проти проведення засідання в закритому режимі, а суддя Галина Радченко задовольнила клопотання адвоката і закрила повністю судове засідання.

Після закінчення засідання слідчий СБУ повідомив, що суддя обрала для Кучерявого запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту на 60 діб. Перебувати під домашнім арештом Кучерявий буде в орендованій квартирі в Херсоні.

За словами слідчого, підстав просити суд обрати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою не було, оскільки обвинувачуваний співпрацює зі слідством і не ховається від нього, і злочин, в якому він підозрюється, належить до середнього ступеня тяжкості.

Адвокат Мокін і його підзахисний відмовилися коментувати рішення суду.